Gamers Space
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Metroid:Confrontation

+2
dragon794
justyce4ever
6 posters

Ići dole

Metroid:Confrontation Empty Metroid:Confrontation

Počalji od justyce4ever Sub 25 Okt 2008 - 19:12

Evo jednog entuzijaziste koji je napravio remake Super Metroida 2 za PC sa nazivom: Metroid:Confrontation

Igra je free i možete je preuzeti sa:
Spojler:

Evo video da vidite o čemu se radi:

I evo bloga lika koji je napravio igru:
Spojler:

Igra je super, ne zauzima mnogo, a potsetiće vas na dobra stara vremena...
justyce4ever
justyce4ever
Admin
Admin

Broj poruka : 1849
Drzava: : 0
Opomena :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Pohvale :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue19 / 10019 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Nick na serveru: : =GSSF=che_justyce=
Extra rank: : Metroid:Confrontation Gs_gfx_team301
Datum upisa : 14.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Metroid:Confrontation Empty Re: Metroid:Confrontation

Počalji od dragon794 Sub 25 Okt 2008 - 19:17

Ovo se cini bas kul . Oduvijek sam voli metroid ! Jesi probao igru ? Ako da kakva je ?
dragon794
dragon794
Global Moderator
Global Moderator

Broj poruka : 1627
Godina : 30
Drzava: : 3
Opomena :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Omiljena igra : Final Fantasy III
Pohvale :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue4 / 1004 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Nick na serveru: : =GSSF=Draco
Datum upisa : 11.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Don Rade Sub 25 Okt 2008 - 19:26

E cini se kao da bi ovo moja kantamogla pokrenuti.... I pored toka cini se zanimljivom i UZASNO teskom..... :) Skinucu je....!!! :ok1:
Don Rade
Don Rade
Admin
Admin

Broj poruka : 1053
Godina : 31
Drzava: : 38
Opomena :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Omiljena igra : GTA IV
Pohvale :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue9 / 1009 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Extra rank: : The Cleaner
Datum upisa : 19.07.2008

http://gamersspaceblog.blogspot.com/

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od =Omar500= Sub 25 Okt 2008 - 20:32

Igrao sam na SNES emulatoru i poludio sam koliko je teska,svaka cast momku koji je to uradio Wink
=Omar500=
=Omar500=
Top Poster
Top Poster

Broj poruka : 3831
Godina : 29
Opomena :

Omiljena igra : Company of Heroes
Pohvale :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue13 / 10013 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Nick na serveru: : =GSSF=Omar500=
Datum upisa : 17.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dragon794 Sub 25 Okt 2008 - 20:42

Ja sam skinuo sad ovu igru i poceo igrati i ... mogu samo reci da je igra jako teska ali i zabavna !
dragon794
dragon794
Global Moderator
Global Moderator

Broj poruka : 1627
Godina : 30
Opomena :

Omiljena igra : Final Fantasy III
Pohvale :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue4 / 1004 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Nick na serveru: : =GSSF=Draco
Datum upisa : 11.10.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Don Rade Pon 27 Okt 2008 - 3:09

Jbt.ovaigra je uzasno teska!!!! Na prvi pogled izgleda zanimljivo i lako.... Ali su kontrole jako teske za upravljanje.... Ova igra kod mene budi jako puno ljudnje i besa i nije bas pogodna za moj komp! Nadam se da shvatate.....!!!
Don Rade
Don Rade
Admin
Admin

Opomena :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue1 / 1001 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Pohvale :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue9 / 1009 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od justyce4ever Pon 27 Okt 2008 - 10:10

Don Rade ::Jbt.ovaigra je uzasno teska!!!! Na prvi pogled izgleda zanimljivo i lako.... Ali su kontrole jako teske za upravljanje.... Ova igra kod mene budi jako puno ljudnje i besa i nije bas pogodna za moj komp! Nadam se da shvatate.....!!!
Rade imaš opciju za izmenu kontrla u options meniju, naravno da su X i Z zaebane za korišćenje, stavi umesto toga npr. Y i X
justyce4ever
justyce4ever
Admin
Admin

Broj poruka : 1849
Opomena :

Pohvale :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue19 / 10019 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Nick na serveru: : =GSSF=che_justyce=
Datum upisa : 14.09.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Don Rade Pon 27 Okt 2008 - 16:20

justyce4ever ::Rade imaš opciju za izmenu kontrla u options meniju, naravno da su X i Z zaebane za korišćenje, stavi umesto toga npr. Y i X

A znam da ima da se menja.... Ja kada pokrenem svaku igru prvo sto uradim je odem u Options....

Nisam siguran na sta si tacno mislio pod ono X, Y i X, Z!!! Posto to ipakzavisi od vrste testature..... Meni su kontrole automatski bile na X i dugme pored njega sto je u mom slucaju Y!! Tako da tu nema problema..... Nego je problem koliko se samo razlicitih vrsta poteza moze napraviti sa tih jedva 4 dugmeta koliko ih ima..... Jednostavno ne mogu da se lepo skoncentrisem na igranje!!!!
Don Rade
Don Rade
Admin
Admin

Opomena :

Pohvale :

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od -Di- Pon 27 Okt 2008 - 22:07

izgleda zanimljivo,ali ne zelim da je skinem zbog nerviranja,ako se don nervira [a on je ovde poznat kao stalozen covek] sta bi ja onda radio
nego igrao sam kod druga south park igricu na ovu foru,ona je laksa i simpaticnija,ali nema cd pa da mi da!
-Di-
-Di-
Admin
Admin

Broj poruka : 2822
Godina : 29
Drzava: : 151
Opomena :

Omiljena igra : Mirror's edge
Pohvale :

Nick na serveru: : =GSSF=Di=
Extra rank: : Gamer Space
Power Adnin
Datum upisa : 16.07.2008

http://placeforgamers.express-forum.com

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Don Rade Pon 27 Okt 2008 - 23:43

Di ® ::izgleda zanimljivo,ali ne zelim da je skinem zbog nerviranja,ako se don nervira [a on je ovde poznat kao stalozen covek] sta bi ja onda radio
nego igrao sam kod druga south park igricu na ovu foru,ona je laksa i simpaticnija,ali nema cd pa da mi da!

Ma ja sam stalozen u razgovoru, na forumu!!! Kada dodje u pitanje igranje igara tu se nerviram za svaku sitnicu!!!! Ne mogu da se kontrolisem dok igram igre!!!! Tako da moje nerviranje je sasvim normalno.... Probaj!!!
Don Rade
Don Rade
Admin
Admin

Opomena :

Pohvale :

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od kiboz Uto 28 Okt 2008 - 15:29

Di ® ::izgleda zanimljivo,ali ne zelim da je skinem zbog nerviranja,ako se don nervira [a on je ovde poznat kao stalozen covek] sta bi ja onda radio

Pa daj mu flash, neka ti stavi ti samo iskopiraj u komp.
kiboz
kiboz
Moderator
Moderator

Broj poruka : 924
Godina : 28
Opomena :

Omiljena igra : TES 3: Morrowind
Pohvale :
Metroid:Confrontation Left_bar_bleue6 / 1006 / 100Metroid:Confrontation Right_bar_bleue

Nick na serveru: : =GSSF=Kiboz=
Datum upisa : 26.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu