Metroid:Confrontation
+2
dragon794
justyce4ever
6 posters
Gamers Space :: .::Igre & Glasanja::. :: PC :: Igre
Strana 1 od 1
Metroid:Confrontation
Evo jednog entuzijaziste koji je napravio remake Super Metroida 2 za PC sa nazivom: Metroid:Confrontation
Igra je free i možete je preuzeti sa:
Evo video da vidite o čemu se radi:
I evo bloga lika koji je napravio igru:
Igra je super, ne zauzima mnogo, a potsetiće vas na dobra stara vremena...
Igra je free i možete je preuzeti sa:
- Spojler:
Evo video da vidite o čemu se radi:
I evo bloga lika koji je napravio igru:
- Spojler:
Igra je super, ne zauzima mnogo, a potsetiće vas na dobra stara vremena...
justyce4ever- Admin
- Broj poruka : 1849
Drzava: : 0
Opomena :
Pohvale :
Nick na serveru: : =GSSF=che_justyce=
Extra rank: :
Datum upisa : 14.09.2008
Re: Metroid:Confrontation
Ovo se cini bas kul . Oduvijek sam voli metroid ! Jesi probao igru ? Ako da kakva je ?
dragon794- Global Moderator
- Broj poruka : 1627
Godina : 30
Drzava: : 3
Opomena :
Omiljena igra : Final Fantasy III
Pohvale :
Nick na serveru: : =GSSF=Draco
Datum upisa : 11.10.2008
E cini se kao da bi ovo moja kantamogla pokrenuti.... I pored toka cini se zanimljivom i UZASNO teskom..... :) Skinucu je....!!! :ok1:
Igrao sam na SNES emulatoru i poludio sam koliko je teska,svaka cast momku koji je to uradio
=Omar500=- Top Poster
- Broj poruka : 3831
Godina : 29
Opomena :
Omiljena igra : Company of Heroes
Pohvale :
Nick na serveru: : =GSSF=Omar500=
Datum upisa : 17.07.2008
Ja sam skinuo sad ovu igru i poceo igrati i ... mogu samo reci da je igra jako teska ali i zabavna !
dragon794- Global Moderator
- Broj poruka : 1627
Godina : 30
Opomena :
Omiljena igra : Final Fantasy III
Pohvale :
Nick na serveru: : =GSSF=Draco
Datum upisa : 11.10.2008
Jbt.ovaigra je uzasno teska!!!! Na prvi pogled izgleda zanimljivo i lako.... Ali su kontrole jako teske za upravljanje.... Ova igra kod mene budi jako puno ljudnje i besa i nije bas pogodna za moj komp! Nadam se da shvatate.....!!!
Rade imaš opciju za izmenu kontrla u options meniju, naravno da su X i Z zaebane za korišćenje, stavi umesto toga npr. Y i XDon Rade ::Jbt.ovaigra je uzasno teska!!!! Na prvi pogled izgleda zanimljivo i lako.... Ali su kontrole jako teske za upravljanje.... Ova igra kod mene budi jako puno ljudnje i besa i nije bas pogodna za moj komp! Nadam se da shvatate.....!!!
justyce4ever- Admin
- Broj poruka : 1849
Opomena :
Pohvale :
Nick na serveru: : =GSSF=che_justyce=
Datum upisa : 14.09.2008
justyce4ever ::Rade imaš opciju za izmenu kontrla u options meniju, naravno da su X i Z zaebane za korišćenje, stavi umesto toga npr. Y i X
A znam da ima da se menja.... Ja kada pokrenem svaku igru prvo sto uradim je odem u Options....
Nisam siguran na sta si tacno mislio pod ono X, Y i X, Z!!! Posto to ipakzavisi od vrste testature..... Meni su kontrole automatski bile na X i dugme pored njega sto je u mom slucaju Y!! Tako da tu nema problema..... Nego je problem koliko se samo razlicitih vrsta poteza moze napraviti sa tih jedva 4 dugmeta koliko ih ima..... Jednostavno ne mogu da se lepo skoncentrisem na igranje!!!!
izgleda zanimljivo,ali ne zelim da je skinem zbog nerviranja,ako se don nervira [a on je ovde poznat kao stalozen covek] sta bi ja onda radio
nego igrao sam kod druga south park igricu na ovu foru,ona je laksa i simpaticnija,ali nema cd pa da mi da!
nego igrao sam kod druga south park igricu na ovu foru,ona je laksa i simpaticnija,ali nema cd pa da mi da!
Di ® ::izgleda zanimljivo,ali ne zelim da je skinem zbog nerviranja,ako se don nervira [a on je ovde poznat kao stalozen covek] sta bi ja onda radio
Ma ja sam stalozen u razgovoru, na forumu!!! Kada dodje u pitanje igranje igara tu se nerviram za svaku sitnicu!!!! Ne mogu da se kontrolisem dok igram igre!!!! Tako da moje nerviranje je sasvim normalno.... Probaj!!!
Di ® ::izgleda zanimljivo,ali ne zelim da je skinem zbog nerviranja,ako se don nervira [a on je ovde poznat kao stalozen covek] sta bi ja onda radio
Pa daj mu flash, neka ti stavi ti samo iskopiraj u komp.
kiboz- Moderator
- Broj poruka : 924
Godina : 28
Opomena :
Omiljena igra : TES 3: Morrowind
Pohvale :
Nick na serveru: : =GSSF=Kiboz=
Datum upisa : 26.07.2008
Gamers Space :: .::Igre & Glasanja::. :: PC :: Igre
Strana 1 od 1